Blog
17 januari 2023

Strippenkaart voor ad hoc recruitment oplossingen

Direct aan de slag met jouw acute wervingsproblemen? Met mijn Recruitment strippenkaart haal je ad hoc specialistische kennis in huis. 

Ad hoc recruitment

Ik noem mezelf niet voor niets ‘uitvoerend recruitmentstrateeg’. Hoewel ik recruitment altijd strategisch aanpak, ben ik me ervan bewust dat het acute probleem vaak in de uitvoering zit: je moet nú een vacature uitzetten, cv’s selecteren en gesprekken voeren. Daarom kun je mij ook inhuren voor al je ad hoc recruitment – op ‘strippenkaartbasis’.

Altijd een recruiter bij de hand

Mijn recruitmentstrippenkaart is in te zetten voor allerlei operationele werving-en-selectiezaken. Ik kan je helpen met het schrijven van een wervende vacaturetekst, de binnengekomen reacties op een vacature screenen, het eerste gesprek voeren en je een kleine selectie van de meest geschikte cv’s doorsturen. Zo haal je de kennis en ervaring van een professionele recruiter in huis. Jij kiest waar je mijn hulp bij nodig hebt, samen bepalen we hoeveel uur er van jouw strippenkaart af gaat.

Voordelen van een ad hoc-recruiter

Een recruiter inhuren voor je ad hoc recruitmenttaken heeft een hoop voordelen. Met mijn strippenkaart kun je een x-aantal uren vrij inzetten. Je bestelt bijvoorbeeld een kaart met tien uren en zet die verspreid over een langere periode in: deze maand twee om vacatureteksten te schrijven, volgende maand drie om vacatures uit te zetten op passende jobboards, enzovoort.

Dit levert je het volgende op:

  • Snelle oplossing voor acute wervingsproblemen.
  • Professionele kennis.
  • Extra handen voor jouw recruitmentafdeling.
  • Maatwerk, helemaal naar jouw wensen en behoeftes.
  • Geen duur werving-en-selectiebureau met vaste kosten.
  • Je kunt snel aan de slag met de punten uit jouw recruitmentscan.

Direct in gesprek met jouw interim-recruiter?

Plan een digitaal gesprek in 

 

Van scan tot selectie

Wat ik nog meer voor je kan doen? Een recruitmentscan waarin ik heel je werving en selectie bekijk. Daaruit haal ik een aantal punten waarmee een organisatie haar recruitment kan optimaliseren. Heb je zicht op de strategische kant van zaken, dan is er ook ruimte om de operationele kant te bekijken. Die acute problemen, zoals cv’s selecteren en vacatureteksten schrijven, pak ik dan graag voor je op. Zo kunnen we tegelijkertijd op verschillende niveaus een verschil maken. Lees meer...